Tilbage til FAQ

Ordbog

Instagram story

Instagram stories er kun synlige i 24 timer, og er derfor et slags nyhedsmedie.

Levetiden for en insta story eller historie, som det også kaldes, kan forlænges af influenceren - ved at influenceren fastsætter historien under biografien på influenceren´s profil.

Man tilgår My Story på Instagram ved at klikke på det blå plus-ikon, som sidder sammen med profilbilledet. Stories kan distribueres som en generel historie (hvor hele følgerskaren vil kunne se storien) - eller som en historie men en klar målretning til udvalgte følgere.

Det er også via de blå plus-ikon, at man kan lave:

Stories ligger som små runde ikoner øverst på Influenceren´s profil.

I dette eksempel er der eksempelvis kørt et influencersamarbejde, hvor der gives rabat på noget tøj - når følgerne køber via det link, som influenceren giver til sine følgere via sin Instagram historie.

Har influenceren mere end 10.000 følgere, kan influencere lave et link direkte til eksempevis et helt specifikt produkt i din webshop. På den måde kan følgerne til influenceren swipe up via deres smartphone, når de ser influenceren´s historie om dit produkt. 

Historie kan eksempelvis være en fitting, hvor der fortælles om pasform - om tøjet virker stort eller småt i størrelserne.

instagram story