Tilbage til FAQ

Instagram

Hvor mange følgere skal man have for at tjene penge på Instagram?

Nogle virksomheder er ligeglade med, hvor mange følgere du har på Instagram, da det vigtigste for disse virksomheder er, at du laver nogle flotte fotos, som virksomhederne kan genbruge i form af reklame på andre sociale medier såsom Facebook. 

For andre virksomheder er det super vigtigt, at du har en lang række følgere på din Instagram profil. Men allervigst er, at du er god til at have en dialog med dine følgere via kommentarfeltet. På den måde bliver dit budskab om virksomhedens produkt eller service, spredt og kommunikeret på den bedst tænkelige måde.

Hvordan du kan få flere følgere, uden at snyde, kan du se her.

NB

Finder Loggershut ud af, at du har snydt med at skaffe følgere, så bliver du omgående smidt ud af Loggershut, og kan ikke ansøge igen, om at blive influencer! Som influencer skal du nemlig være troværdig, ellers gider virksomhederne ikke samarbejde med dig.

Med andre ord, så er: Køb af kommentarer, likes og lignende ulovligt! 

Det er i enhver henseende forkert snyde, da virksomhederne (hvis en influencer har snydt) har betalt for en service, som virksomheden ikke modtager den reelle værdi af. Når snyd opdages, kan virksomheden kræve deres betaling, til influenceren, tilbage. Er der tale om bedrageri, kan snyd være strafbart.

Du risikerer også, at Instagram lukker din konto, så flere års arbejde fra din side er spildt.

Se videoen - og se svar på andre spørgsmål om at være en Instagram influencer: