Bedste tidspunkt at poste på Instagram

Bedste tidspunkt at poste på Instagram afhænger faktisk af aktiviteten af dine følgere.

Hvis man poster på Instagram på bestemte tidspunkter om dagen kan man få mere aktivitet på billedet.

Det kan man fordi man har fundet ud af hvornår folk er i gennemsnit mest er på deres mobil.

Nogle gange har aktiviteten på de sociale medier noget med vejret at gøre. F.eks. på en solrig dag ville der være færre aktive fremfor en kold dag, hvor folk bliver inde. Poster man alt for tidligt om morgenen eller midt om natten er det heller ikke altid aktiviteten er for høj, grundet at de fleste sover.

Dog hvis du har en virksomhedsprofil på Instagram regner den dine følgeres aktivitet ud for dig. På den måde viser den dig hvilke dage og tispunktet lige præcis DINE følgere er aktive. Der kan jo være forskel på dine følgere og andres følgere angående hvornår de er mest aktive, grundet alderen kan være forskellig.

For at tjekke aktiviteten af dine følgere skal du blot finde din egen profil, derefter er der et diagram symbol som du skal klikke på. Derinde under finder du dine følgeres aktivitet og an masse andet.

Derudover er det også vigtigt at du kender den primære målgruppe af dine følgere, da det kan have betydning for det rette tidpunkt at poste på.

Det er vigtigt at bide mærke i at Instagram prioriterer de opslag, der får højst engagement. Ment på den måde, at jo flere likes og kommentarer dit post får på kort tid, jo større reach får du og jo længere når dit opslag ud.

Er du helt nye på Instagram og har ikke ret mange følgere at gå ud fra, kan du eventuelt teste dig lidt frem og se hvornår du får mest ud af dine post.

 • Du kan teste dig frem med tidspunkt på ugen og dagen
 • Er der forskel på content ift. bedste tidspunkt? 
  • Is, når solen skinner
  • Pizza kl. 17 eller 19
  • Test kl. 7-9, 11-14, 17-21 hhv. hverdag og weekend
 • Kend din målgruppe/dine følgere
 • Instagram prioriterer de opslag, der får højst engagement. Det betyder, at jo flere likes og kommentarer dit post får på kort tid, jo større reach får du
 • Instagram Virksomhedsprofil - statistikker

Specielt, hvis du gerne vil være influencer på Loggershut.dk, er det vigtigt, at du bruger ovenstående guide, og ændrer din Instagramkonto til en virksomhedsprofil, så både du og virksomhederne, som gerne vil bruge dig i deres markedsføring, har indsigt i alle de væsentligste statistikker for din Instagram-konto.