Hvad er en influencer marketing platform

En influencer marketing platform er et website, hvor du kan finde instagrammere og youtubere med flere til din markedsføring. At bruge en platform med influencere, kan være en rigtig god idé, når du gerne vil spare tid. Vi ser her på, hvordan du kan gøre dit arbejde væsentlig lettere. Lad os starte med at finde ud af, hvad dit reelle behov egentlig er.

Hvad er dit behov?

Der kan være forskellige faktorer der spiller ind eksempelvis:

 • Din tid
 • Har du andre i virksomheden, som kan hjælpe dig?
 • Din erfaring med influencer marketing

Hvis du har prøvet at finde influencers på egen hånd via de sociale medier, så har du helt sikkert også fundet ud af, hvor tidskrævende det er. Først skal du finde influencerne. Så bliver du nødt til at se bort fra alle de influencers, som ikke har oplyst deres emailadresse eller lignende.

Så kan det være, at nogle influencers svarer, og andre gør ikke. Nogle influencers bliver glade blot de får dit produkt eller bliver inviteret til dit event, imens andre er højtbetalte megainfluencers, som har en agent til at ordne deres forespørgsler om samarbejde.

Det kan også være at du sidder alene med denne opgave, og derfor har brug for en god hjælp til at overskue og komme igennem ovenstående udfordringer.

Er svaret, at du gerne vil have en hjælpende hånd til det hårde rugbrøds screeningsarbejde, så er vil det være en god ting for dig, at bruge en: Influencer marketing platform, eller influencer bureau.

Influencer bureau

Et influencer bureau vil tage udgangspunkt i dit brand og derud fra finde de rette influencers til dig. Et bureau ved også, hvordan historikken er på de influencers, som bliver præsenteret for dig.

Her er det eksempelvis et tal såsom engagement rate, som er vigtig for dig at kende. Engagement rate fortæller om, hvor god en given influencer er til at interagere med sine følgere på eksempelvis Instagram. En interaktion kan være en deling, en kommentar eller en synes godt om i forhold til den post, som instagrammeren har lavet.

Et bureau kan eksempelvis hjælpe dig med at definere:

 • Hvordan du skal bruge dit marketing i en testfase, og efterfølgende i dit marketingmix
 • Hvor mange, og hvilke influencers, som du skal bruge - samt begrunde, hvorfor netop disse influencers er de rette for dit brand eller din virksomhed
 • Er du klar til at slippe tøjlerne, og lade influencerne bruge deres miljø til at promovere dine produkter, eller vil du gerne bestemme lidt mere, da du er varsom med, hvordan dit brand bliver brugt?
 • Kender du din kernekunde, og hvilken niche / hvilke nicher skal du gå efter?

Derud over er der en lang række relevante spørgsmål at stille sig selv. Er du ikke vant til at arbejde med influencer marketing, og gerne vil have en full service løsning, så kontakt Loggershut via dette link.

Influencer platform i Danmark

Vælger du derimod at gøre det meste af arbejdet selv, så er det ikke helt uvæsentligt, at du gør det så let for dig selv som muligt. Lad os tage et eksempel på, hvordan du kan spare tid i din søgning efter social media influencers:

Drop dine søgninger via #hastags eller andre kodeord på de sociale medier. Det kan være en ørkenvandring lige at finde netop den eller de influencers, som passer til dit brand. Der ligger nemlig først et kæmpe screeningsarbejde, før du kan kontakte influencerne. Nogle influencers har endda ikke oplyst, hvordan man kan kontakte dem. Du ved for eksempelvis heller ikke, om influenceren svarer hurtigt eller ej, henholdsvis om influenceren overhovedet har lyst til at lave kommercielt indhold på deres social media profil.

Løsningen for dig er derfor at finde en dansk influencer marketing platform, hvor alt det grove forarbejde er lavet for dig. Et eksempel her på kunne være Loggershut.dk, hvor du via en hurtig tre trins raket får en direkte kommunikation med de influencers, som reelt gerne vil lave et samarbejde med dig.

influencer marketing website

Er affiliate marketing det samme som influencer marketing?

Det korte svar er nej. Men når det er sagt, så er der en væsentlig snitfalde, nemlig influencere.

Affiliate marketing

Affiliate marketing handler om at et brand giver en procentsats eller et fast beløb pr. salg til en række influencere.

Influencere i denne sammenhæng kan både være instagrammere, youtubere, gamere, blogger osv.

Influencer marketing

Influencer marketing bruger også affiliate marketing som metode, men influencer marketing handler om også om en lang række andre metoder, som har indflydelse på prisen for et influencer-samarbejde:

 • Indholdselement og indholdspakker
 • Rækkevidde
 • Brand
 • Kampagne
 • Rettigheder

Klikker du videre her, kan du se de 10 meste almindelige fejl indenfor influencer marketing.

Vil du gerne lære mere om det, så download denne e-bog, hvor du også få indsigt i, hvad en influencer koster.

 

Influencer marketing via Instagram

instagram marketing platform

Personlig markedsføring

marketing influencers

Boligindretning via influencer marketing

influencer marketing platform