Shopify influencer marketing

Shopify er det mest udbredte webshop system i Danmark, og derfor er denne artikel interessant for dig. For sidder du med et ønske om at få en webshop, eller allerede har en online butik via Shopify, så vil influencer marketing være interessant for dig af flere forskellige grunde:

 • Influencers skaber en høj grad af troværdighed omkring din webshop
 • Da din webshop er målrettet kunder i hele Danmark, kan du bruge influencers fra hele kongeriget
 • Specielt hos micro-influencerne er der en høj grad af engagement med deres følgere, hvilket hjælper dig
 • Følgerne får interesse for din webshop
 • Reklamerne som influencerne laver for dig, vil være relevante for din målgruppe (influencernes følgere)
 • Du kan let vælge imellem influencer kategorier, der bedst passer til dit produkt eller dine services
 • Influencers kan få deres følgere til at tilmelde sig dit nyhedsbrev

Shopify influencers

Shopify influencers er influencers, som enten er gode til at skabe:

 • Content, som du kan genbruge på de social medier
 • Salg

Hvad det dækker over, kommer vi tilbage til. Men først at det vigtigt lige at definere nogle forskellige grupper af Shopify influencers:

Nano Micro Macro Mega
Meget nicheorienteret med op til 500-1000 følgere. Nogle nano influencers kan være meget nørdede, men på den fede måde Op til nogle få tusinde følgere. De udmærker sig ved at være godt til at engagere med deres følgere og skabe relativt billigt content Op til 100.000 følgere. Bruger ofte en agent eller et bureau til at håndtere forespørgsler på samarbejde Her taler vi om de allerstørste influencers, med mere end 100.000 følgere. I denne kategori findes kendte og VIP personer

Det ligger næsten i kortene, at jo færre følgere en influent har, jo billigere er det for dig at indgå et samarbejde. Men det er en sandhed med modifikationer. 

Før det første, er det vigtigere for dig at fokusere på, hvem følgerne er, og om følgerne passer til din målgruppe. Eksempel: Der er ikke meget ved at samarbejde med en influencer, der har 10.000 følgere, hvis enten følgerne er falske, eller følgerne bor i udlandet, hvortil du ikke leverer dine produkter.

For det andet, så kan en nano eller en micro influencer godt være langt bedre for dig, i forhold til en dyrere macro eller mega influencer. Det skal forstås på den måde, at en macro og en mega influencer rammer bredt, hvorimod en nano og en micro influencer er langt mere målrettet og har en højere grad af engagement med sine følgere.

Her kan du se mere om, hvad Shopify micro influencers kan gøre for din online forretning:

Og nu tilbage til de 2 strategier, hvormed du via influencers kan skabe success i din Shopify shop.

Influencer strategi

Vi lagde ud med at definere to forskellige strategier for, at du får succes i din online forretning. Der var tale om:

 1. Content
 2. Salg

Lad os se på Content:

Det ene behøver ikke udelukke det andet, men essensen er, at du kan vælge at fokusere på at få influencerne til at skabe lækkert indhold, som du kan genbruge i din social media markedsføring via eksempelvis Facebook og Instagram.

På den måde bliver det mindre synligt, at du er afsender af budskabet, og dermed falder barrierne ned hos dine potentielle kunder. Du kender det fra andre situationer, hvor en god bekendt anbefaler et produkt. Det virker bedre på dig, end hvis du blot ser en TV-reklame for produktet. 

I forhold til Salg:

De små nano og micro influencers kan godt skabe salg, men vælger du en instagrammer som influencer, så kan du med fordel vælge en macro influencer med mindst 10.000 følgere. Det skyldes, at en instagrammere med mere end 10.000 følgere har en: "Swipe up funktion". Det gør at følgerne til influenceren via et swipe kan gå direkte til din Shopify landingsside.

Så nu er du klar til at finde dine influencers:

Find Shopify influencers

Det er reelt ret let at finde influencers, hvis du bruger et online værktøj såsom Loggershut.dk

Processen er som følger:

Influencers i Danmark

Det er ganske gratis at teste Loggershut i 7 dage, og du bliver ikke bedt om kreditkortoplysninger, før du aktivt vælger at købe adgang på mere permanent basis. Det gør du ved at klikke nederst på denne side.

 
 

Influencer til sport webshop

shopify influencer

Salg af boligindretning

shopify interiør

Dansk EM svømmer til webshop

shopify micro influencer