Influencer marketing agency

Søger du et influencer marketing agency, så kan du med fordel teste Loggershut.dk, der er en platform, hvor alle influencers er kvalitetssikrede. Modsat mange andre influencer-websites, så ansøger influencerne hos Loggershut om, at blive influencer. Det vil sige, Loggershut ikke bruger kvantative data og langsommelig processer, når du placerer din ordre hos Loggershut.

Men før vi når dertil, så kan vi lige forklare, hvordan vi arbejder:

 1. Loggershut modtager en ansøgning fra en potentiel influencer
 2. Et screeningsteam tjekker alle indkomne ansøger manuelt - herunder blandt andet: Ser de sociale profiler ægte ud? Egner ansøgerne sig til kommerciel brug?
 3. Kun de bedste influencers bliver godkendt

Nogle influencers har status af rising stars, men er ikke helt klar endnu, imens andre influencers er klar til at modtage deres første opgave, så influencerne kan lave en post eller en video.

Loggershut træner influencerne i at blive endnu bedre, samt vejleder i alt fra markedsføringsloven til og med, hvordan produkter eller honorarer skal opgøres til Skat.

Derved sparer du som virksomhed oceaner af tid, så du kan koncentrere dig om alle de andre opgaver du har i hverdagen. Man kan sige, at Loggershut gør alt rugbrødsarbejdet, som gør din hverdag væsentlig lettere.

Influencer agency

Som influencer agency er Loggershut dit effektive link til influencerne. Uanset om du har en butik, et brand eller er et marketingbureau, så er Loggershut din genvej, når du ønsker influencer marketing - både i Danmark og i udlandet. Så sidder du med et internationalt brand, så kan du nøjes med én kontaktperson hos Loggershut, der klarer alt for dig.

Fordele ved Loggershut

 1. Specialister i influencers og marketing
 2. Har en kvalitativ tilgang - Influencerne ansøger om at blive en del af Loggershut (Loggershut crawler ikke bare internettet)
 3. Online i 15 lande
 4. Priserne er konkurrencedygtige
 5. Micro-influencers vokser sig større og mere professionelle via Loggershut´s vejledninger
 6. Brugervenlig influencer platform
 7. Fleksibilitet - Du vælger: "Gør det selv", eller fuldservice
 8. Spar tid

Af de services som Loggershut tilbyder er alt fra en enkel gør-det-selv udgave til en såkaldt Enterprise-version. I sidstnævnte kan du få hjælp til at finde de for dig bedste influencers uanset, om der er tale om micro- eller macro-influencers.

 

Influencer marketing agency
Loggershut Influencer Marketing Agency

Det der er vigtigt er, hvad det er for et brand, som skal eksponeres på de sociale medier, og på hvilke sociale medier. Det er derfor i dialogen med dig, at vi finder den for dig bedste løsning.

Når kampagnen er gennemført, kan du, hvis du vælger Enterprise-versionen, få statistikker og sammen evaluerer vi kampagneeffektiviteten.

Vil du gerne se "giraffen", så kommer vi gerne forbi dig. Vi er lette at træffe, hvis du skriver til:

support-dk@loggershut.com

Influencer agency Danmark

Loggershut er et dansk influencer marketing bureau. For dig betyder det, at vi let kan kommunikere - både pr. email, telefon og ved fysiske møder. Vi holder til centralt i Danmark, så på under 2,5 time kan vi være alle steder i Jylland, Fyn og øerne samt Sjælland. 

Hos Loggershut kan du både få adgang til danske, men også influencers på andre sprog, herunder også sprogene: Engelsk, fransk, tysk og spansk. 

Det hele startede for Loggershut i Danmark, men allerede nu er influencer-platformen online i mere end 15 lande. Det giver en lang række fordele for dig. Rent sprogmæssigt kan du klare alt på dansk samtidig med, at du har international rækkevidde.

Loggershut er et influencer marketing agency

Hvad koster et agency samarbejde?

Der er flere måder, hvorpå, at du kan vælge få Loggershut support til dine influencer kampagner. 

Månedlig aftale

 • I en månedlig rammeaftale ved du på forhånd, hvad det vil koste dig, at få kontinuerlig markedsføring via de sociale medier. Vi lægger sammen med dig en kampagneårsplan, hvorud fra vi optimerer i forhold sæson, nye influencers og de erfaringer vi gør os under vejs. Dit årshjul vil så tage udgangspunkt i, når vi planlægger det kommende år
 • Denne form for aftale er typisk for dig, hvor I ikke har så stor en marketingsafdeling, og gerne vil være sikker på, at alt kører som det skal, imens I fokuserer på alle de andre ting, som skal lave i hverdagen

Pr. kampagne

 • Ud fra dit budget og forventninger til blandt andet engagement, laver vi et tilbud til dig
 • Loggershut kan stå for alt - ligefra det indledende screeningsarbejde i forhold til at finde de bedste influencers til dig - til afrapportering og betaling af influencerne

Og det er let for dig, uanset, hvilken af ovenstående aftaler som du ønsker.

Hvordan virker Loggershut?

Når du vælger at bruge Loggershut som influencer marketing agency, så kører processen som en 4-trins raket:

1. Definer dine mål:

 • Din målgruppe
 • Hvilket / hvilke mål har du for kampagnen
 • Kampagneperiode
 • Budget
 • Ønskede #hashtags
 • Andre ønsker

2. Screening:

 • Ud fra dit brand og dine mål, giver vi dig en liste af gode influencers
 • Du vælger influencers til din kampagne

3. Kampagne:

 • Loggershut styrer hele din influencer kampagne inklusiv at:
  • kampagnen overholder retningslinjerne fra Forbrugerombudsmanden
  • influencerne overholder deadlines
  • afklare eventuelle tvivlsspørgsmål fra influencerne
 • Er der produkter i spil, sender du produkterne til influencernes adresser, som vi sender til dig
 • Loggershut betaler honorarer til influencerne, hvor betaling er aktuel

4. Se resultaterne:

 • Loggershut: 
  • måler effekten
  • giver dig en effektivitetsrapport på din kampagne

 

Stilfuld og smuk produktpræsentation

dansk influencer marketing agency

Influencer på Instagram

influencer agency

Dansk influencer

influencer marketing bureau