Hvis du er, eller gerne vil være influencer: Her finder du svar på de mest stillede spørgsmål (FAQ)

En influencer er en person, som kan påvirke andre personer. Det findes indenfor blandt andet politik og de sociale medier. På Loggershut.dk fokuseres udelukkende på social media influencers.

Denne korte video viser dig, hvad en social media influencer er: 

 

For at logge ind, går du op i øverste højre hjørne, hvor der står: Login

 

Har du glemt dit kodeord, så er det også herfra, at du kan klikke på: Har du glemt dit password?

Derfra følger du blot processen, som bliver beskrevet via den online guide.

Du logger ind via øverste højre hjørne, hvor der står: Login

Efter du har logget ind, klikker du på: Rediger

change of password

Klik dernæst på: Konto

Skriv din nye: Adgangskode + Bekræft din adgangskode, 

før du klikker på: Gem

 

 

Ønsker du at blive influencer, så er det en god idé at vise, at man er rigtig god i sin niche. En niche kan eksempelvis være:

 • Mode
 • Interiør og design
 • Din rolle som forældre
 • Skønhed
 • Gaming

Det betyder så også, at du med fordel kan slette en masse "støj-fotos".

Det vil sige, at har du mange fotos med duckfaces; billeder af dårlig kvalitet, eller blot billeder af alt muligt, som ikke giver et klart billede af din niche, så få ryddet lidt op på din social media profil.

Vil du gerne se andre tips og tricks om, hvordan man bliver influencer, så kan du læse mere her: Bliv influencer

- og se denne lille video:

 

 

Når en virksomhed eller et brand, har fundet interesse for din profil, så får du en email fra Loggershut, hvori der er et link, som du klikker på.

Når du har logget ind, så vil du se, at der ligger en besked til dig.

Du skriver en besked, og sender dit svar direkte til virksomheden, som har åbnet denne tråd.

 

Derefter modtager virksomheden en email, også med et direkte link.

 

Når du får en ny email, så klikker du på linket, og svarer.

På den måde kan I let kommunikere frem og tilbage.

 

Se også: Hvordan bliver jeg sponsoreret?

Affiliate marketing blev set første gang på internettet i 1989, så der er tale om en form for markedsførings, som har eksisteret i utrolig mange år.

De 4 roller:

Der findes 4 forskellige roller inden for affiliate marketing, og én af rollerne udfører du:

 1. Et brand eller virksomhed lægger sit materiale online på et website, hvor andre brands også lægger deres materialer og tilbud til influencerne online
 2. Det i punkt 1) omtalte website kaldes for et affiliate netværk
 3. Du er influencer og tilbydes af brandet eller affiiate netværket banner-materiale og unikker internetadresser (url), så dit salg til dine følgere kan spores tilbage til dig
 4. Dine følgere eller abonnenter på dine social media platforme, bliver til kunder i det øjeblik, at dine følgere klikker på linket i din post, og efterfølgende laver et online køb

Hvad skal jeg gøre?

Når et brand, en virksomhed eller et affiliate netværk henvender sig til dig via Loggershut, så får du automatisk en email-notifikation.

Deri er et link, til den tråd, hvor du kommunikerer videre, eller får eksakt information om, hvad du skal gøre, for at opnå en fortjeneste på dit salg til dine følgere.

Skal jeg betale skat?

Ja, det skal du, hvilket du kan læse mere om her

Det er desværre kun muligt at vælge op til 3 kategorier, idet der ikke er tale om alt det du kan lide, men hvad din Instagram-profil afspejler.

Det gør også din profil mere skarp, så virksomhederne lettere kan finde og få interesse for dig som influencer.

Så du kan eksempelvis vælge: Skønhed, Mode og Teenageliv, hvis det er det, som din social media profil afspejler.

Men du kan også vælge "kun" at sætte flueben ved: Transportmidler, hvis du bruger din social media profil til eksempelvis at vise, at du er gang med at istandsætte en veteranbil.

Som influencer kan man godt være fristet af, idet man håber på mange samarbejder - at vælge mange kategorier. Men det er 10 gange bedre, at være god i 1-2 kategorier, end at være halv dårlig til mange kantegorier.

I det tilfælde, at din social media profil har ændret sig radikalt, eksempelvis: Hvis du er blevet mor, og nu viser en masse baby fotos, så er du velkommen til at kontakte Loggershut support.

 

Vil du gerne have en coach til at gøre dig endnu bedre som influencer, hvor du lærer at:

 • Skabe værdi for brands
 • Kende din værdi, og blive en bedre forhandler (fortæl virksomhederne, hvad virksomhederne betaler for)
 • Skrive en god pitch-email
 • Udlægge din idé til en kampagne
 • Osv.

Så kontakt Loggershut her

NB

Der er tale om et kursus, som du skal betale for.

Det korte svar er: Nej.

Virksomhederne betaler til gengæld for de produkter og services, som du skal fortælle om på din social media profil. Virksomhederne betaler også et beløb til Loggershut, for at bruge influencer marketing platformen. 

Når du ansøger og opretter en Loggershut influencer profil, så vælger du din foretrukne platform, som du gerne vil bruge som influencer: Ansøg om at blive influencer.

Du kan efter en godkendelse som Loggershut influencer, indsætte flere platforme (Instagram, YouTube, Twitter, Facebook osv) ved at logge ind på din Loggershut profil.

Får du en fejlmeddelelse, så er det typisk fordi, at du ikke har indsat hele internetadressen på din social media profil. Det er ikke nok, blot at skrive: 

 • https://www.instagram.com/ - du skal oplyse din profil eksempelvis https://www.instagram.com/dinprofil
 • http - uden det sidste "s". Med andre ord, vil dette være forkert: http://www.instagram.com/dinprofil

 

Laver du som influencer kommercielt indhold i posts, videoer og blogs, så skal du fortælle dine følgere og abonnenter, at der er tale om reklame.

Hvad du skal gøre, kan du se her: Forbrugerombudsmanden og influencers

Du kommer ikke sovende til dine penge - heller ikke via Instagram.

At tjene penge via Instagram kræver blandt andet, at du har en interessant Instagram profil.

Derud over kan du gøre følgende 3 ting:

 1. For at blive en kendt Loggershut influencer, så husk at skrive i din Instagram bio: Influencer for @loggershut_influencers
 2. Hvad du kan tjene kan du se her: Tjen penge på Instagram
 3. Det er også vigtigt, at du er god til at være i dialog med dine følgere. Hvordan du få få flere følgere, kan du se i denne video:

 

Nogle virksomheder er ligeglade med, hvor mange følgere du har på Instagram, da det vigtigste for disse virksomheder er, at du laver nogle flotte fotos, som virksomhederne kan genbruge i form af reklame på andre sociale medier såsom Facebook. 

For andre virksomheder er det super vigtigt, at du har en lang række følgere på din Instagram profil. Men allervigst er, at du er god til at have en dialog med dine følgere via kommentarfeltet. På den måde bliver dit budskab om virksomhedens produkt eller service, spredt og kommunikeret på den bedst tænkelige måde.

Hvordan du kan få flere følgere, uden at snyde, kan du se her.

NB

Finder Loggershut ud af, at du har snydt med at skaffe følgere, så bliver du omgående smidt ud af Loggershut, og kan ikke ansøge igen, om at blive influencer! Som influencer skal du nemlig være troværdig, ellers gider virksomhederne ikke samarbejde med dig.

Med andre ord, så er engagement pods; Køb af kommentarer, likes og lignende ulovligt! 

Det er i enhver henseende forkert snyde, da virksomhederne (hvis en influencer har snydt) har betalt for en service, som virksomheden ikke modtager den reelle værdi af. Når snyd opdages, kan virksomheden kræve deres betaling, til influenceren, tilbage. Er der tale om bedrageri, kan snyd være strafbart.

Du risikerer også, at Instagram lukker din konto, så flere års arbejde fra din side er spildt.

 

Der er mange gode tips og tricks til at blive en bedre influencer.

Her kan du se, hvordan du kan blive en bedre influencer via Instagram: Hjælp til Instagram 

eller start med at se denne video:

 

Nogle virksomheder vil gerne høre både før et samarbejde kan indgås kan indgåes med dig - og efter du har lavet din Instagram post eller story - hvordan det er gået.

Det kan du fortælle virksomheden på en let måde. Det sker ved, at du ændre din private Instagram konto til en Instagram virksomhedsprofil. 

På den måde får du nem adgang til en masse statistikker om dine følgere. Eksempelvis:

 • Hvor gamle er dine følgere?
 • Hvor i landet bor dine følgere?
 • Er der flest mænd eller kvinder, som følger dig?
 • Og ikke mindst, så kan du vise virksomheden, om dine følgere har vist interesse for din post eller din story.

Hvordan du laver en Instagram virksomhedsprofil, kan du se her: Sådan laver du en Instagram virksomhedsprofil

eller start med at se denne video:

 

Vil du gerne tjene penge via YouTube, så læs dette: Tjen penge på YouTube

Først og fremmest: Tusind tak for din interesse i at blive en Loggershut influencer. 

Har du ikke modtaget en email fra Loggershut inden tre dage, fra du har ansøgt om at blive influencer, så er du desværre ikke kommet igennem nåleøjet. Hver dag modtager Loggershut rigtig mange ansøgninger om at blive influencer, så det er ikke usædvanligt, at man ikke bliver godkendt som influencer. Faktisk er det mindre end 50% af ansøgerne, som bliver optaget hos Loggershut.

At du ikke blev godkendt som influencer, kan skyldes forskellige ting. Loggershut har desværre ikke mulighed for at give personlig feedback i denne sammenhæng. Men helt grundlæggende: Så er det kun de ansøgere, hvor Loggershut ser et potentiale, eller en reel mulighed for at influencerne kan få et influencer job, at influencerne bliver godkendt. 

Er du blevet godkendt til at blive en Loggershut influencer, så vil virksomhedernes forespørgsler på samarbejde lande direkte i din email-indbakke.

Sørg derfor for, at al den information, der kommer fra Loggershut ikke ligger i din spam-mappe. Skulle det være tilfældet, kan du i dit spamfilter markere en email fra Loggershut, og højreklikke på emailen, hvorefter du godkender Loggershut, som en sikker email. Derefter vil du ikke have problemer med at modtage emails og nye jobtilbud fra Loggershut.

Hvor tit du får et jobtilbud afhænger af virksomhederne, som bruger Loggershut. Virksomhederne kan have mange forskellige kriterier, når du søger influencers. Og nogle influencers oplever en slags ketchup-effekt. Forstået på den måde, at der går lang tid, før der kommer et jobtilbud, men så lige pludselig kommer der en lang række jobtilbud.

Når du får et jobtilbud, så skynd dig at svare - uanset om du er interesseret i jobbet eller ej. Du svarer virksomheden ved at klikke på det joblink, som du finder i job-emailen. Derved bliver du linket direkte til Loggershut, hvor du logger ind, og svarer virksomheden.

Jobtilbuddet

Virksomheden bekriver, hvad du skal gøre, for at komme i betragtning til jobbet. Måske er opgaven meget klar - måske lægger virksomheden op til at du skal være kreativ. Læs derfor jobbeskrivelsen nøje, så du er sikker på, at du har forstået alt, før du svarer.

I jobtilbuddet vil det også fremgå, hvad du bliver tilbudt for at markedsføre virksomhedens produkt eller service. Loggershut har ingen indflydelse på, hvad du får af virksomheden. Det er 100% en aftale imellem dig som influencer, og virksomheden. Derfor er det også imellem dig og virksomheden, at I aftaler alt det praktiske (via den email-tråd, som du ser, når du logger ind på Loggershut, for at svare virksomheden).

Højest sandsynligt, så vil virksomheden gerne vide, hvordan det er gået med dit indlæg på de sociale medier.

For nogle virksomheder er det nok, at at du blot giver virksomheden et link til din post eller video. For andre virksomheder er det et krav, at virksomheden kan få adgang til statistikker på din post eller video.

Har du en Instragram konto, som du har brugt i denne forbindelse, så er det vigtigt, at du inden kampagnestarten har ændret din Instagram-konto til at være en virksomhedsprofil. Har du ikke allerede gjort det, så skynd dig at gøre det allerede i dag. Hvordan du gør kan du se her: Instagram virksomhedskonto

eller se denne video:

 

Hvordan bliver man sposoreret på Instagram, YouTube osv.? Det gør man ved at ansøge om at blive influencer på Loggershut.

Når sponsorerne, som bruger Loggershut, finder din social media profil interessant, så får du en email med et tilbud om sponsorat.

Aftalen du laver med sponsoren, har Loggershut ikke indflydelse på. 

Er der tale om et produkt, så vil sponsoren typisk tilbyde at sende produktet til dig, eller bede dig om at komme ned og hente varen i en butik, i nærheden af, hvor du bor.

Ja.

Hvad du helt konkret skal gøre, kan du læse mere om her: Skal jeg betale skat af gaver?