Tjen penge på Facebook via Loggershut.dk. Hvordan du kommer i gang med at tjene penge kan du se her.

Tjen penge på Facebook

Først opretter du en såkaldt influencer profil på Loggershut.dk. Det sker fra forsiden af websitet. Din Facebook profil bliver lige tjekke af Loggershut.dk, før du får den endelige godkendelse til at blive kontaktet af virksomhederne, der gerne vil bruge dig til annoncering på Facebook.

Du kan eksempelvis lave en affiliate aftale med virksomhederne, hvor I afregner enten pr. klik (CPC) eller pr. konvertering (CPA). Langt de fleste virksomheder vælger CPC løsningen.  Hvis virksomheden betaler dig 2 dkr pr. klik, så vil du tjene 200 kr, når du har genereret 100 klik fra dit Facebook opslag til til virksomhedens website.

Du kan ikke i den sammenhæng bare sidde og klikke løs på annoncen, for at tjene penge, da virksomheden alt andet lige giver dig en unik internetadresse (url), som måler på, hvilken IP-internetadresse du sidder på. 

En anden måde at tjene penge på er ved at du bliver enige med virksomheden om, at I afregner i forhold til det antal likes du skaber, eller i forhold til de, antal følgere du har på din Facebook profil. 

Hvordan får jeg flere Facebook følgere?

Du kan få flere Facebook følgere ved at være ihærdig. Det vil sige, at du ofte skal lave spændende opdatering, motivere dine følgere til at kommenterer, og følge op på, hvad dine følgere skriver. 

Har du et godt antal aktive følgere, vil du styrke sandsynlighede for, at virksomhederne kontakter dig, så du kan tjene penge. Fokuser i første omgang ikke på at tjene penge, men på at få lavet en stærk Facebook profil. Gør du det, så har du også lettere ved at tjene penge på Facebook i det lange løb. 

Tjen penge på Facebook

Gode idéer til opslag på Facebook

En god idé til at lave opslag på Facebook er at bruge video. I videoen kan du fortælle om virksomheden produkter. Som udgangspunkt er det i orden at du både fortæller om fordele og ulemper ved produktet, men husk lige at afstemme dette med virksomheden, før du laver din produktvideo. 

Det er også en god idé lige at afstemme med virksomheden, i hvilken kvalitet din video skal være. Din smartphone kan alt andet lige optage i HD kvalitet, og lyden skal være i orden, men prøv eventuelt at spørge virksomheden, om du skal redigere videoen eller ej, før du uploader.

Laver du produktfotos eller en fotoserie, så prøv at lave en sjov vinkel eller i hvert fald en vinkel som skaber interesse for dine følgere på Facebook. Du er eksperten i forhold til dine følgere, men det kan være at virksomheden, som gerne vil lave et samarbejde med dig, også har nogle gode idéer.  På den måde kan du tjene penge på annoncer. 

Når du har lavet et godt indlæg til Facebook, så kan du, od over at poste i dit eget feed, lægge dit opslag op i relevante Facebook grupper. Sørg for at det ikke ligner spam men, at dit opslag skaber værdi for Facebook gruppen.

Vil du gerne starte med at tjene penge på Facebook nu, så: