Bliv influencer

Hvordan bliver man influencer, og hvad man kan gøre for at blive en rigtig god influencer - det ser vi på her.

Mange ønsker måske at blive influencer på Instagram eller generelt få en bedre profil på Instagram. Men selvom Instagram er populært, så er det ikke kun et spørgsmål om, hvordan bliver man influencer på instagram. I den her artiklen har vi samlet nogle få tips og trick til hvordan du kan blive influencer uanset, hvilket socialt medie som du bruger.

Til at starte med, er der mange fordele ved at være influencer. Ikke nok med at man promovere sin egen Instagram, så udvikler man også sig selv. Man lærer lidt om hvordan reklame for virksomhederne hænger sammen. Man bliver selv sat på prøve en gang i mellem med kreativiteten, men det hele er med til at udvikle både profilen og en selv.

Hvad laver man som influencer?

Der er nogle ting, som alle influencers laver - og så er der ting som kun nogle influencers gør.

Alle influencere:

 • Laver indhold - også kaldet for content
 • Er kreative i mere eller mindre grad
 • Bruger mindst én social media platform (Instagram, YouTube, Twitch, TikTok, blog - you name it)

Ikke alle influencere:

 • Bruger en influencer marketing platform
 • Bruger en agent
 • Har det perfekte udstyr (lyd, lys og redigeringsværktøj)

Men det kan klart anbefales at tilmelde sig en influencer marketing platform såsom Loggershut.dk, da du på den måde let kan komme i kontakt med interesserede brands, organisationer eller virksomheder, der finder dig netop via Loggershut.dk

På den måde kan du få adgang til: Produkter og services (middage, kurophold, seværdigheder), hvis du har en interessant influencer-profil.

Det kan også klart anbefales, at du bruger noget tid på at gøre dine posts interessante - herunder bruge noget ordentlig lyd til dine videoer, og lave noget ordentlig lyssætning (eller alternativt bruge dagslys, som er gratis).

Hvad kræver det at blive influencer?

For at få mest succes med din profil er det vigtigt, at du kender dine egne mål og din målgruppe. Når du kender dine egne mål og din målgruppe er det nemmere at vide hvad du skal og ikke skal poste. Din målgruppe har ofte samme alder som dig selv, eller lidt yngre eller ældre.

Udover at kende dine mål og målgruppe er det også vigtigt, at du poster inspirerende indhold. Hvis dine følgere føler sig inspireret af dine billeder, bliver de ved med at være følgere og på den måde er det også nemmere for dig at få flere følgere.  Dine billeder kan nemt inspirere dine følgere hvis de er i god kvalitet og er lidt unikke fremfor andres billeder.

Som influencer bliver kreativiteten sat på prøve, for det er vigtigt at være aktiv.

For at være aktiv skal du gerne kunne ligge billeder op et par gange om ugen. Det kræver at du har kreativiteten og tiden til at tage og redigere billederne. Hvis du er aktiv tager virksomhederne dig også mere seriøst.

En god selv biografi og informationerne til dine kontaktoplysninger er en god ide at have på din egen profil. En enkelt og kort præsentation af dig selv, dine billeder fortæller selv hvilken stil du kører og kontaktoplysningerne fortæller hvor virksomhederne kan få fat på dig henne.

Du kan også promovere dig selv lidt ved at tagge hvor billedet er taget (lokation) eller bruge en mild form af hashtags. Det vil sige at du ikke bruger mere end 1-2 hashtags, da det kan komme til at ligne et spam opslag.

Se også denne video om at blive en god influencer:

 

Hvem kan blive influencer?

Har du adgang til nettet via din smartphone eller internettet, så kan du starte som influencer. Men kan alle blive influencer? Nej, desværre. 

For at blive influencer, skal du skabe dit en platform, som virksomheder og brands er interesseret i at bruge. Har du eksempelvis "kun" dine venner, der følger dig på Instagram eller YouTube, så er din følgerskare for snæver og for lille.

Har du snydt ved at købe dig til flere følgere, så er livet som influencer heller ikke noget for dig - for du bliver gennemskue utrolig hurtigt, og dermed bliver du fravalgt at de brands, som ellers kunne være interesseret i at lave et sponsoreret samarbejde med dig.

Men den positive tilgang for dig er: Har du lyst og masser af gåpåmod til at skabe godt indhold, som dine følgere gerne vi kommenterer, dele, synes om osv., så kan du blive en rigtig god influencer. 

Der findes allerede rigtig mange influencere, så hvilken niche skal du vælge? Mode, skønhed og livsstils-influencers generelt, er der allerede mange af. Så vælger du at blive mode-influencer, så vælg en stil, som du gerne vil være rigtig god til. Du kan eksempelvis vælge: 

 • Street
 • Grunge
 • Preppy
 • Vintage
 • Sporty

Er du en ihærdig influencer så skal du nok få flere følgere og dermed også få succes. Vil du gerne have noget mere hjælp til at blive influencer på Instagragm, så klik her: Hjælp til Instagram

Hvem er influencer i Danmark?

Der findes rigtig mange influencers i Danmark. Nogle har ikke så mange følgere (under 1000 følgere) - andre såsom: Sofie Linde, Anders Hemmingsen og Alexander Husen - hører alle til blandt de største influencers i Danmark. Da de har mere end 100.000 følgere, bliver de kaldt for mega-influencers.

Målet for dig, skal dog ikke være at blive så stor som mulig (målt på antal følgere), men derimod lave noget inspirerende indhold, som dine følgere vil elske. Så skal antallet af følgere nok stige over tid - for ja, du kan som hovedregel regne med, at jo flere følgere du har, jo mere interessant er du for brands, organisationer og virksomheder. Men snyd ikke med køb af falske følgere, for det vil blive opdaget!

Så lad os se på, hvordan du bliver en influencer:

Hvordan bliver jeg influencer?

Nu, hvor du er klar til at blive influencer, så kan du starte med at ansøgen om at blive influencer. Det gør du via nedenstående blå knap.

Du vælger blot ét medie - nemlig, hvor du er allerbedst - når du ansøger om at blive influencer. Bliver du godkendt som Loggershut influencer, vil du efterfølgende kunne tilføje en anden social media platform, hvor du gerne vil tilbyde at lave sponsoreret indhold. 

Eksempel: Du er klart bedst på Instagram, så indsætter du linket til din Instagram-profil. Bliver du godkendt som Loggershut-influencer, så kan du logge ind på Loggershut, og indsætte linket til din blog.

Du vælger 100% selv, hvilke post, stories, reels osv. som du laver. Men ønsker du at være blandt de bedste influencere, så skal du lave indhold, som har en rød tråd, og er i en fornuftig kvalitet. Hvorfor? Fordi virksomhederne eller brands skal kunne se deres produkter være en naturlig del af dit feed.

Har du klar til at ansøge om at blive influencer nu?

Hvis ja, så klik nedenfor 👇