Bliv influencer

Hvordan bliver man influencer, og hvad man kan gøre for at blive en rigtig god influencer - det ser vi på her.

Mange ønsker måske at blive influencer på Instagram eller generelt få en bedre profil på Instagram. Men selvom Instagram er populært, så er det ikke kun et spørgsmål om, hvordan bliver man influencer på instagram. I den her artiklen har vi samlet nogle få tips og trick til hvordan du kan blive influencer uanset, hvilket socialt medie som du bruger.

Til at starte med, er der mange fordele ved at være influencer. Ikke nok med at man promovere sin egen Instagram, så udvikler man også sig selv. Man lærer lidt om hvordan reklame for virksomhederne hænger sammen. Man bliver selv sat på prøve en gang i mellem med kreativiteten, men det hele er med til at udvikle både profilen og en selv.

For at få mest succes med din profil er det vigtigt, at du kender dine egne mål og din målgruppe. Når du kender dine egne mål og din målgruppe er det nemmere at vide hvad du skal og ikke skal poste. Din målgruppe har ofte samme alder som dig selv, eller lidt yngre eller ældre.

Udover at kende dine mål og målgruppe er det også vigtigt, at du poster inspirerende indhold. Hvis dine følgere føler sig inspireret af dine billeder, bliver de ved med at være følgere og på den måde er det også nemmere for dig at få flere følgere.  Dine billeder kan nemt inspirere dine følgere hvis de er i god kvalitet og er lidt unikke fremfor andres billeder.

Som influencer bliver kreativiteten sat på prøve, for det er vigtigt at være aktiv.

For at være aktiv skal du gerne kunne ligge billeder op et par gange om ugen. Det kræver at du har kreativiteten og tiden til at tage og redigere billederne. Hvis du er aktiv tager virksomhederne dig også mere seriøst.

En god selv biografi og informationerne til dine kontaktoplysninger er en god ide at have på din egen profil. En enkelt og kort præsentation af dig selv, dine billeder fortæller selv hvilken stil du kører og kontaktoplysningerne fortæller hvor virksomhederne kan få fat på dig henne.

Du kan også promovere dig selv lidt ved at tagge hvor billedet er taget (lokation) eller bruge en mild form af hashtags. Det vil sige at du ikke bruger mere end 1-2 hashtags, da det kan komme til at ligne et spam opslag.

Se også denne video om at blive en god influencer:

Her finder du andre gode insights om at blive influencer: Hjælp til Instagram