Madblogger

Madblogger til hverdag og fest - dem finder du via Loggershut, som er en influencer marketing platform. Den store bagedyst har gået sin sejrsgang i Danmark, og intet tyder på, at denne trend stopper. Derfor er der en lang række food bloggers, som er specialister i at lave lækre kager, som enten vises via Instagram eller YouTube.

Der der er interessant for dig som virksomhed er, at madbloggerne har en lang række følgere, som er er meget interesseret i inspiration indenfor gastronomi og hverdagsmad.

Nogle bloggere har specialiseret sig ikke bare i mad, men eksempelvis vegetarisk mad, eller mad, der kan laves på under 30 minutter. Uanset hvad, så kan du med markedsføring via madbloggere få direkte adgang til følgerne, som elsker mad og dermed formentlig også dit produkt.

Mad blog

Men det er ikke kun antallet af følgere, som er interessant for dig. Det er også tal, som beskriver hvor gode madbloggerne er til at engagere deres følgere. Det kan måles via antal synes godt om, antal delinger og kommentarer.

Har du en webshop, så er du nok rimelig ligeglad med, hvor i landet madbloggerens følger kommer, men har du en lokal cafe eller restaurant, hvor hentil, du ønsker at invitere en madblogger, så kan det være en god idé at undersøge, om der er tale om primært lokale følgere hos madbloggeren.

Blog sponsor

Vælger du at blive en blog sponsor kan kan du både tænke på at alt det grej som bruges til madlavningen er relevant i forhold til at blive markedsført af influenceren på YouTube, Instagram eller på en blog. 

Men det kan også være produkter eller services, som relaterer til maduniverset. Eksempelvis events eller produkter, som relaterer til et mad- eller kagetema såsom: Valentines day, bryllup eller noget helt tredje. 

Fordelen for dig som blog sponsor er, at influenceren promoverer dit produkt eller din service via en personlig blog. Det vil sige, at du opnår en afsender, som er en troværdig blogger, og bloggeren bruger sit eget univers, når dit produkt skal vises frem. Herved fremstår dit produkt på en naturlig og hverdagsagtig måde, som alle følgerne kan relatere til. Og det er let at komme igang, eksempelvis via Loggershut:

Madblog

 

Madblogger på Instagram

Madblogger

Food influencers

Food influencers

Mad blog med kager

Mad blog