Influencer marketing er effektivt i Danmark fordi, når du får et produkt eller en service anbefalet af en god ven eller veninde, så er der en langt større sandsynlighed for, at du vil købe dette produkt eller denne service. Det er den samme mekanisme, der er i spil, når du bruger influencer marketing. Anbefalinger fra troværdige kilder fremmer købsprocessen, fordi troværdigheden skaber tillid. Når tilliden er skabt minimeres støjen og dermed også risikoen for at et køb udebliver.

Tilliden er omdrejningspunktet for din succes, når du bruger influencer marketing. Det betyder så også, at du er nødt til at slippe tøjlerne en del, for at du ikke ødelægger influencerens profil. For det er via influencerens personlighed, at troværdigheden skabes. Og det er denne troværdighed, som du låner lidt af, når influenceren snakker om og viser dit produkt eller din service frem for influencerens følgere.

Influencer marketing har som hovedregel ikke et forretningsmæssigt udtryk. Influencer marketing foregår på de sociale medier, hvor tonen er mere fri, hvilket også gælder formaterne og rammerne.

Influencer marketing Danmark

Influencer marketing, der også omtales som influenter marketing i Danmark er en effektiv måde for dig at markedsføre dine services eller produkter på.

De danske forbrugere bliver bombarderet med reklamer. Derfor bruges i stigende grad ad blocking. Nogle reklamer virker, nogle reklamer gør ikke. Speciel offline reklamer og online bannerreklamer er knap så effektive, som de har været tidligere. Det skyldes blandt andet, at den yngre og købekraftige målgruppe ikke på samme måde som deres forældre har traditionelle medievaner.

De unge bruger og interagerer på de sociale medier, hvor streamning er tilgængeligt hele døgnet rundt.  Så vil du have dialog og adgang til de danske unge under 30 år, så foregår det i dag via influencer marketing.

 

Dansk influencer bureau

Der findes influencer marketing bureauer i Danmark. Det er full service marketing bureauer. Det betyder alt andet lige, at det bliver dyrt for dig, men du får også et team af specialister til at hjælpe dig. Et influencer bureau er for dig, som har et højt marketingbudget. Men sidder du ikke lige med 50.000 kr eller mere til et samarbejde med et influencer marketing bureau, så findes der et for dig bedre alternativ. Det er Loggershut.dk

Loggershut er et dansk selskab og influencer website, som giver dig direkte adgang til danske influencers. Her er det ikke et dyrt marketingbureau, som vælger influencerne for dig, men du kan frit vælge, hvilke influencerne, som du gerne vil have til at repræsentere dit brand.

Influencer marketing Danmark

Det danske website har flere fordele:

  • At finde gode influencers, som passer til dit brand kan være en tidsmæssig stor udfordring
  • Influencerne er blevet screenet, hvilket højner kvaliteten
  • Kvaliteten sikres blandt andet også ved, at der er en dialog, hvor du som virksomhed kan anmelde en influencer, hvis samtalen er ved at køre af sporet

Find dine danske influencers nu.

 

Influencer marketing på Instagram

influencer marketing i Danmark

Danske influencers viser en række produkter

Danske influencers

Produktet gøres personligt

Dansk influencer viser produkt