Få flere følgere på Instagram

For mange influencers er det vigtigt at have mange følgere. Ikke bare på grund af Likes. Men også på grund af anerkendelsen og ønsket om at nå ud til flere personer.

Der er mange måder at få følgere på. Der er ikke nødvendigvis en mere korrekt måde, i forhold til andre måder. Men dog er der få ting, du kan gøre, som har hjulpet mange andre instagrammers.

Offentlig Instagram

Som det første, er det en god ide, at din Instagram-konto er offentlig. Hvis den ikke er offentlig kan andre ikke opdage dine billeder via opdag eller #hashtag. Chancen for at andre følger dig, når din Instagram er offentlig er større, end hvis din Instagram-konto er privat.

Passende pæne billeder

Det er ikke altid nødvendigt, men klart også et kæmpe tip: Nemlig flotte billeder.

Klare, flotte billeder giver klart flere følgere og likes. Hvis folk føler sig inspireret af dine opslag, vil de klart også forblive en af dine følgere.

Udover flotte billeder, giver det også god mening at dine billeder passer sammen i dit feed.

Det er ikke en skam at bruge tid på sine billeder, hverken redigeringen, eller hvor mange billeder du tager, før det bliver som du ønsker.

Men! Der er  flere måder at få billederne til at passe til dit feed. Her er der listet nogle af dem:

  • Redigere billeder på samme måder
  • Hold de samme farver og toner
  • Varier mellem dine billeder

Mange får også følgere hvis de har en anderledes stil end andre influencers. Eller hvis de fremviser deres stil på en anderledes måde.

Gør dig opmærksom – vær aktiv

Nu hvor du er offentlig OG poster pæne billeder, så er det også vigtigt, at du gøre dig opmærksom på Instagram.

Det kan man blandt andet gøre ved at være aktiv! Post billeder et par gange om ugen hvor du evt. tilføjer: Lokalitet, hashtag og passende titel til billedet.

For nogle influencers virker det, at følge en masse andre influencers som kører lidt samme stil som dig. På den måde inspirerer I hinanden, men jeres følgere vil også blive krydset og jeres billeder vil som regel blive eksponeret på deres opdag. ’

Instagram story

Noget af det nye indenfor Instagram er Instagram story. Det fungerer på den måde, at man ligger billeder eller videoer op, som kun kan ses i 24 timer.

De historier som du ligger op kan også blive set af andre i opdag eller på din profil, dog kun hvis din Instagram profil er offentlig.

Fake følgere på Instagram

Drømmer du om en hurtig genvej til at få succes som influencer, så drop ideen om at købe dig til fake følgere på Instagram eller andre social medier. Det er som at tisse i bukserne. Det bliver varmt, men hurtigt meget koldt.

  1. For at blive influencer på Loggershut, så bliver dine social medie profiler tjekket. Og har du eksempelvis 10.000 følgere, men ikke ret mange posts, så er det overvejende sandsynligt, at det bliver tolket somom, at du ikke blot har slettet en masse posts, men reelt har købt dig til følgere, hvilket er ulovligt
  2. Har du mange følgere, så falder din interaktion med dine følgere, da fake følgere ikke skaber reelt værdi til din SoMe-profil. Det har stor betydning for din engagement rate, som virksomheder og brands tjekker, før de kontakter dig for et potentielt samarbejde

Så det kan ikke understreges nok. Drop at købe fake følgere på Instagram og andre sociale medier. Det samme gælder for falske interaktioner, idet man let kan se, om det er engelske kommentarer fra eksempelvis Indien, og ikke fra Danmark.

Få følgere på Instagram gratis

Vejen til mange følgere er ikke at købe følgerne. Virksomhederne, der kunne have interesse i at give dig produkter eller penge som influencer, kan hurtigt spotte om du har købt dig til fake følgere. Udover det, giver de falske følgere dig ikke mere opmærksomhed. Det svarer til at tisse i bukserne. Det varmer i meget kort tid, og bliver rigtig hurtigt koldt, og så stinker det langt væk!

Loyale følgere kommer og bliver, hvis de finder dine opslag interessante og inspirerende.

Det hele handler dog ikke om mange følgere. Det er nemlig også vigtigt at have aktive følgere. Hvis ens følgere ikke er aktive, har antallet af følgere ikke så stor betydning.

Følgere er noget der kommer med tiden. Man skal være tålmodig og bevare troen i sit arbejde, yde sig bedste og være kreativ!

Vil du gerne tjene penge eller få produkter som influencer via din Instagram-konto, så tilmeld dig her på Loggershut.dk som: Instagram influencer